Onze mensen

Frank Keunen is al enkele jaren voorzitter van Groen Hasselt. “Als geboren en getogen Hasselaar, voel ik mij zeer nauw verbonden bij wat leeft in de stad en zijn inwoners”, zegt hij. Frank is provincieraadslid en werd op 25 oktober 2016 eerder onverwacht ook opnieuw gemeenteraadslid. Meer over Frank lees je hier.

Joost Venken is schepen voor Groen in Hasselt. Hij heeft een eigen website. Daar vind je meer over zijn motieven en zijn beleid. En merk je zijn enthousiaste ijver voor een duurzaam, goed draaiend, maar niettemin bruisend Hasselt.

Derya Erdogan is aan haar eerste volle termijn als gemeenteraadslid bezig. Ze vindt het belangrijk dat Hasselaren kwaliteitsvol kunnen wonen in een groene stad. Daarbij gaat haar aandacht niet alleen uit naar de klassieke woonvormen, maar zet ze ook haar schouders onder co-housing en aanleunwoningen.

VEILIG EN GEZELLIG VOOR IEDEREEN

Veiligheid en gezelligheid gaan voor Derya hand in hand. Daarom dat ze zich ook in het bijzonder inzet voor buurtinitiatieven. Het gaat dan onder meer om volkstuintjes.

Tot slot meent ze dat Hasselt een stad moet zijn waar iedereen zich thuis moet kunnen voelen. Wie je ook bent, wanneer je in Hasselt woont, ben je een Hasselaar. Het voeren van een actief diversiteitsbeleid is dan ook een punt dat ze hoog op de agenda wil houden.

(c) Foto: Kris Van de Sande